Меган Маркъл е на първото си официално събитие без съпруга си, но по всичко изглежда, че той не излиза от мислите й.

Принц Хари е „най-добрият съпруг“ е заявила в разговор с местните в град Честър бившата американска актриса, която заедно с кралица Елизабет Втора присъства на серия благотворителни събития.

Меган е добавила, че напълно се „наслаждава на семейния живот“ в момента, който според нея е чудесен.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

За първата си официална изява с Нейно Величество Меган беше заложила на модната къща, която създаде една от двете й сватбени рокли, а именно Givenchy. Роклята е в неутрален цвят, с права кройка и дължина до коляното, като акцентът пада върху колана, който нежно подчертава талията на херцогинята на Съсекс. Още един детайл, който ни направи впечатление, е горната част на роклята – допълнителният елемент, придаващ истински кралски стил на Меган, който по изкусен начин покриваше раменете й. Тоалетът беше съчетан с черни обувки на висок ток и малък черен клъч.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Кралица Елизабет Втора, както винаги, беше цветна – тя бе заложила на ансамбъл в зелено – палто Stewart Parvin в цвят шамфъстък и шапка в същия нюанс на Rachel Trevor-Morgan. Отдолу кралицата носеше рокля на флорални мотиви.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

По всичко изглежда, че новият член на кралското семейство добре се вписва в новия си живот и дори двете с кралицата са успели да се сближат максимално. Меган и Елизабет Втора демонстрираха близост и се смяха заедно по време а официалното откриване на моста Мърси Гетуей в Честър, Северозападна Англия.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Вижте още снимки в нашата галерия от служебните ангажименти на двете дами, както и забавни моменти от пътуването им заедно.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos