Меган Маркъл, принц Хари и 4-месечният им син Арчи пристигнаха на посещение в Африка в понеделник, 23 септември, което ще продължи 10 дни. Първият им официален ангажимент беше в столицата на Южна Африка – Кейптаун. Кралското семейство получи топло посрещане от местните, които дори включиха херцозите на Съсекс в танците. Малкият Арчи не беше с мама и татко навън, като се предполага, че той е оставен на грижите на детегледачката.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Разбира се, въпросът „Къде е Арчи?“ вълнува феновете на кралската двойка и те нямаше как да не попитат. Отговорът, който принцът дава пред насъбралата се тълпа е, че той е изморен и спи в момента.

Стилът на Меган беше съобразен с дестинацията – нещо, което сме виждали да прави и Кейт Мидълтън. Първата рокля в бяло и черно, с която херцогинята се появи в Африка, е марка, която се произвежда в Малави – една от страните, които ще посетят с Хари по време на турнето. Маркъл беше допълнила визията си с обувки на платформа.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Меган и Хари отново показаха близост, като се държаха за ръце – нещо, което дворцовият етикет в Обединеното кралство по принцип не приветства. Но пък кой може да им търси сметка, след като двамата се радваха и гушкаха деца от африканско училище.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

За втория си ангажимент в Кейптаун Меган смени тоалета със синя рокля. Има си причина тя да ни изглежда толкова позната. В края на миналата година точно тази небесносиня прелест беше носена от херцогинята на друго кралско турне – в Австралия, Фиджи, Тонга и Нова Зеландия.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Меган и Хари на турне в Австралия и региона през октомври 2018 г.
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Във видеото може да видите как Хари и Меган танцуват, опитват вкусна местна храна и прегръщат африкански деца.