Всички знаем, че шопинга в мола е една от любимите дейности на жените и една от по-малко любимите на мъжете. Щом се отнася до мъжкия пол е сигурно, че те не биха желали нищо повече от това да се забавляват в компанията на своите приятели или да почиват в комфорта на собственият си дом пред това да правят компания на половинките си по магазините.

Добрата новина е, че от този месец на мъжете, които посещават един от столичните молове, няма да им се налага да избират между това да направят своите любими жени щастливи или да угодят на себе си и да се отдадат на своите любими дейности.

От 1 ноември, търговският център разполага със специално обособена „мъжка стая“, която предлага на мъжете разнообразие от развлекателни дейности, с които могат да  релаксират на спокойствие далеч от модната суматоха. Освен приятната атмосфера, стаята отговаря на нуждите и интересите на всеки мъж. Тя е оборудвана с луксозен телевизор и удобни дивани, с които футболните фенове ще могат да се наслаждават на Световното първенство, а най-големите ентусиасти ще могат да демонстрират уменията си на джагата. От друга страна, тези които желаят да стимулират интелекта си по увлекателен начин могат да премерят сили на табла или да отдъхнат с книга в ръка от предоставената им книжна селекция. Стаята ще работи всеки ден от 11 до 21 часа и се намира на ниво -1.