Изминалият уикенд се оказа приятно кулинарно изкушение за част от великолепния тим на участниците в тазгодишния MasterChef България. 

Петима от най-добрите хоби-готвачи у нас гостуваха на своята колежка от шоуто Диана Бояджиева в нейния хотел в курортното село Шипково, Троянско. 

Снимка: Личен архив

Диана Бояджиева бе сред участниците в MasterChef България 2020, но макар да си тръгна по-рано, не остана незабелязана. Тя впечатли и с готвенето си, и с темперамента си, и с "цапнатостта" в устата, съсипало от смях и удоволствие и участниците, и журито.

Петима бяха гостите на Диана, кулинарствали цели два дни (26-27 юни) насред великолепието на Троянския Балкан. 

Силният пол бе представен от музикалния продуцент, авантюрист и моторист с древни еврейски корени и търсач на кулинарни и други приключения Николай Маджаров-Файчето. 

Снимка: Личен архив

Той бе в компанията на русенката Виолина Маринова, завършила право, но предпочела семейството, семейния бизнес и разбира се – кулинарията; кулинарният блогър Петя Карабойчева от Панагюрище, мечтаеща за собствен ресторант, в който ще работи "само с мъже"; чирпанлийката Анна Стефанова, печелила освен овации в кухнята и титлата "Мисис България Европа" и виетнамското момиче, избрало България – Куин Чан, влязла в кухнята на Мастършеф със "златната престилка" на кулинарния самурай шеф Михалчев.

Вижте как премина срещата им в живописното троянско село Шипково от снимките в галерията по-горе!