Прочутият моден фотограф, известен със своята портретна фотография ще отрази кръщенето на принцеса Шарлот в неделя, в църквата "Света Мария Магдалена" в кралското имение Сандрингам.
. Няма кой друг освен този, който засне и официалните фотографии от годежа на принц Уилям и Кейт Мидълтън да направи и тези на малката принцеса.

През годините Марио е снимал и престолонаследника принц Чарлз със синовете му, херцогинята на Корнуол Камила и принц Хари. Негово дело е и прочутата корица на принцеса Даяна за списание Vanity Fair няколко месеца преди смъртта й през 1997 година.
Направените от Марио Тестино официални фотографии от кръщенето на принцеса Шарлот се очаква да бъдат публикувани ден или два след събитието.

"За мен е огромна чест да бъда избран да документирам този случай и да продължа да документирам събитията в това семейство - душата на страната, която ми е дала толкова много", споделя Марио Тестино.

Роденият в Перу фотограф пристига в Лондон през 1976 година Миналата година той стана офицер на Ордена на Британската империя за заслуги към фотографията и благотворителността.