Подобно на планетата Земя, певицата Майли Сайръс е потресена от начина, по който хората се отнасят с околната среда. В ново интервю за списание "Elle" звездата заявява, че не възнамерява да има деца, защото "Земята е ядосана".

Изпълнителката на песента "Mother’s Daughter" заявява: "Природата е женска. Когато се ядоса, не я закачай. Това е начинът, по който смятам, че жените се чувстват в момента. Земята е ядосана. "

Засягайки екологията и феминизма, Сайръс сравнява начина, по който човечеството е третирала родната ни планета, и начина, по който исторически е пренебрегвало жените. Тя обяснява в обобщение, че докато хората не започнат да се отнасят по-добре едни към други, както и към света, не могат да очакват жените да продължават да искат да имат бебета.

"Докато не почувствам, че детето ми ще живее на планета с риба във водата, не желая да карам и друг човек да се справя с това", отсича певицата.

Снимка: Elle

Не само Сайръс смята, че е на това мнение, тъй като много хора от нейното поколение също отлагали да имат деца поради тези убеждения: "Милениълите не желаят да се репродуцират, защото знаят, че земята не може да се справи с това".