Макар датата на сватбата на годината да е известна от няколко месеца насам, а именно 19 май, сега става ясно, че тя съвпада с друго важно събитие за кралското семейство - финала за купата на Футболната асоциация в Обединеното кралство. То може да звучи съвсем маловажно, но във Великобритания е известно като най-старото и престижно събитие във футболния календар, датиращо още от 1871 година.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

А причината точно принц Уилям да е най-важният гост на събитието е, че той е президент на Футболната асоциация. И като такъв влиза в задълженията и отговорностите му да присъства на подобни мероприятия. На всеки друг човек би му отнело само няколко секунди да прецени, че сватбеният ден на брат му е по-важен от всичко друго.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Британската телевизия ITV обаче съобщи, че принц Уилям се опитва да измисли как да присъства и на двете събития в един ден. Теоретично всичко е възможно, но сватбата и финалът за купата на Футболната асоциация се провеждат на две различни локации, които се намират на час разстояние една от друга.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Принц Уилям по-малко от два месеца, за да вземе решение – и двете събития или само сватбата на брат му. Вие как мислите – какво ще избере принцът?