Тя е на 47. Малко са манекенките, които могат да се похвалят с подобно тяло, кожа, излъчване и стойка на тази възраст. Наоми Кембъл сякаш не остарява и определено има какво да покаже на младите момичета, чиито имена в момента се тиражират по световните подиуми и списания.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

 

Черната перла взе участие в благотворително ревю Fashion For Relief по време на 71-я филмов фестивал в Кан, Франция. На един подиум тя дефилира рамо до рамо с 21-годишната Белла Хадид, която е един от най-търсените и известни модели в света в момента. И да си признаем, ако не знаехме на колко години са двете дами, никога не бихме предположили каква е разликата във възрастта им.

Снимка: Getty Images/Guliver PhotosПо време на благотворителното събитие Наоми даде да се разбере, че скоро планира оттегляне от модния подиум с думите: „Не знам дали ще мога да дефилирам още дълго, все пак минаха 32 години. Но за мен е чест и се радвам, че това ще бъде продължено от младото поколение. Бих се радвала да стоя в публиката и да гледам.“

Снимка: Getty Images/Guliver Photos