Мечтали ли сте си работа ви да представлява пътешествие по света, включващо отсядане в луксозни курорти и пари, които не можете да похарчите?

Защата мечтата буквално става реалност за 28-годишната Сорел Аморе, след като нейният брат й изпраща обява за работа, примамливо озаглавена "Най-добрата работа на планетата", публикувана от компанията за луксозни имоти и пътувания "Third Home". 

В обявата се казва, че желаещите трябва да "пътуват по света, докато отсядат в луксозни ваканционни курорти за милиони долари" срещу 10 000 долара месечно възнаграждение в продължение на три месеца.

Изненадани ли сте, че 17 000 души кандидатстват за позицията? Аморе е една от тях, след като научава за обявата само ден преди крайния срок.

Участниците са сведени до 15 финалиста, като публиката трябва да определи победителя след гласуване. печели австралийката, която през следващите три месеца живее като рок звезда - мечтания живот, за който повечето мислят, че е невъзможно наистина да съществува.

Но тя го доказва - в рамките на 13 седмици посещава 15 страни (от Шотландия до Бахамите) и сменя 28 самолетни полета. Вижте повече в клипа на Аморе:

Ако се разкъсвате между това да й се радват или завиждате, следващите снимки от Инстаграм профила й ще ви накарат да се размечтаете за подобна работа. Най-добрата работа на планетата, както гласи обявата.