Даниел Бреголи е буйна американска тийнейджърка, която обича рапа и социалните мрежи. Известна с псевдонима Bhad Bhabie (произнасян като Bad Baby), родената през 2003-а червенокоска е отгледана от майка си Барбара Ан Бреголи. Започва да се занимава активно с музика на 13 години, а на 14 Даниел вече е набрала такава популярност, че може да си позволи да плаща финансовите задължения на майка си или да пусне собствена модна линия.

Как става известна

Тя и майка и гостуват в американското таблоидно ток шоу на Dr. Phil и фокусът на предаването е скандалното поведение на подрастващото момиче. Бреголи е свързана с кражбата на продуцентска кола и силно изразено криминално поведение. По време на разговора с водещия, публиката се развълнува от дръзкото поведение на момичето и избухва в смях. Тогава тийнейджърката им отговаря с фразата: "Cash me outsigh how bout dat".  Интонацията и характерът, с които тя изговаря тези думи, я изстрелват към върха. 

Навсякъде плъзват мемета с фразата и Бреголи набира популярност изключително бързо. "Cash me outsigh how bout dat" става муза на DJ Suede The Remix God, чиято песен влиза в Топ 100 на хип-хоп класациите през 2017 г. Така дръзкото поведение отличава момичето от тълпата и й носи слава. Бреголи обаче определено знае какво да прави с нея. 

Законът и семейство Бреголи

Бреголи и майка и съдят успешно три компании за незачитане на авторски права, тъй като не са искали съгласието им за продукциите си. Даниел Бреголи заплашва да съди дори огромната американска верига магазини "Wallmart" за продаването на тениски с нейната фраза. От друга страна, след участието си в ток шоуто на Dr. Phil, дръзката тийнейджърка е изпратена за известно време в ранчо в Юта заради тревожното си поведение.

През юли 2017-а Бреголи е осъдена на 5-годишна пробация, а сред причините са обвинения в кражба, притежание на марихуана и подаване на фалшив полицейски доклад. Бреголи се признава за виновна по обвиненията. 

Даниел и майка й имат доживотна забрана да летят със "Spirit Airlines". Причината е, че при полет с авиокомпанията избухва скандал с друг пасажер в самолета. Жената напада словесно майката на тийнейджърката, че й отнема прекалено дълго време, за да постави вещите си в шкафчето отгоре. А малката Бреголи я удря право в лицето. Всички участващи в сблъсъка получават забрана да ползват услугите на компанията. Малко по-късно през същия месец червенокосото момиче се забърква и в нов скандал, този път в бар. 

Бащата на девойката работи в полицейското управление на Палм Бийч. Разделя се с майката преди раждането на Даниел. Днес смята, че поведението на дъщеря му има нужда от сериозно специализирано наблюдение и терапия, за да се укроти.  

Тя и музиката

Бреголи издава първия си сингъл "These Heaux" на 26 август 2017 г. Записът достига номер 77 в класацията "Billboard Hot 100", изстрелвайки Бреголи като най-младата рап изпълнителка с подобен дебют. Успехът на "These Heaux" подтиква "Atlantic Records" да подпише договор с Бреголи.  На 22 септември 2017 г. тя издава "Hi Bich" и ден по-късно "Whachu Know", като музикалното й видео получава над 1 млн. гледания само за 24 часа. То вече има над 55 млн. гледания в YouTube.

Днес Бреголи продължава да трупа популярност, има собствен уеб сайт и добре поддържани профили в социалните мрежи. В YouTube канала си, където качва музикални видеоклипове и влогърски клипчета, има над 3 млн. абонамента. Последната й песен "Both of Em" е гледан близо 1 млн. пъти за 24 часа. 

В момента Бреголи разработва своя собствена линия за облекло, което ще налее още долари в солидната й сметка за 14-годишна тийнейджърка. Тази Коледа Бреголи дава на майка си 65 000 долара от приходите си от музикални продажби, за да си плати ипотеката - с думите "Merry Christmas, Bitch".