Виктория Бекъм изпя песен на група „Спайс Гърлс“ по време на караоке, научаваме от клиповете, които звездата качи в социалните мрежи.

Бекъм, която се прочу с псевдонима Пош Спайс, докато бе част от „Спайс Гърлс“, публикува видео, в което пее песента „Say You'll Be There“ в караоке бар, където бе заедно със съпруга си Дейвид Бекъм.

„Подгряване на вокалите в Маями! Предстоят още неща!“, написа тя в социалните мрежи.

На този ден преди една година Бекъм също изпя песен на „Спайс Гърлс“ в друго караоке. След вчерашното видео феновете вече спекулират, че е възможно известната група да се завърне за още концерти в пълен състав.

Звездата обаче беше единствената сред бившите членове на групата, която не се включи в турнето на „Спайс Гърлс“ във Великобритания през 2019 г. Въпреки усилията на феновете и останалите изпълнителки от състава тя да се присъедини към турнето, Бекъм тогава заяви, че е твърде заета с други начинания и не може да се ангажира с концерти. 

Последният път, когато „Спайс Гърлс“ се представи в пълния си състав, беше през 2012 г. по време на Олимпийските игри в Лондон. Оттогава насам Бекъм е насочила вниманието си върху други занимания като своята модна линия, припомня БТА.

Семейство Бекъм често е в Маями, Флорида, тъй като бившият футболист е президент и съсобственик на местния футболен клуб Интер Маями.

Преди няколко дни отборът привлече в редиците си звездата на “Барселона“ и ПСЖ Лео Меси.