Светлана Василева, Джина Стоева, Ивена, Поля Александрова и Звездомира Мастаргакова. Хм, тук намирисва изцяло на женска вечер, защото всички те ще бъдат гостенки на Виолета Сечкова. Кога? Тази събота (12 февруари) от 22.30  ч. в седмичното, късно, лайфстайл шоу на bTV – “В джаза събота вечер“.

В първата част на предаването гости в новата рубрика „Светски коментар” ще видим журналистите Поля Александрова и Звездомира Мастаргаркова. Заедно с водещата Виолета Сечкова те ще обсъдят темата за гей браковете.

Доза страст във втората част на „В джаза…” ще внесе скандалната плеймейтка Светлана Василева, станала известна с похожденията си над футболисти. Пред Вили и пред зрителите на bTV тя ще откровеничи за това има ли своя тарифа и как се издържа. Светлана ще сподели и какви мъже търси, с колко е била и защо казва, че футболистите са вибратори.

И за финал ще чуете „една новина”, за която сега загатваме в аванс. Двете звезди от поп-фолк сцената Джина Стоева и Ивена ще представят първият си съвместен дует. Песента, която осмива жълата преса е озаглавена именно „Една новина”.