Тя е холистичен терапевт, специалист по духовни и енергийни практики. Срещаме се с нея малко преди участието й със свободно достъпен мини семинар Фестивала на здравето в Южния парк и малко повече преди тоталното й откъсване за лятно презареждане. 

Ще бъдa... и тук, и там – във вълните, на плажа, в гората с опияняващия аромат на борови иглички, образували мек килим под краката ми. Ще бъда в тишината на селото, и в яснотата на високата планина, срещаща изгрева и утринната роса.

Ще съм... на върха на щастието – спокойна, уверена в идващия ден. Потопена в сладостта на нищоправенето, което е най-дълбоката и смислена вътрешна работа, която ще извърша през годината.

Ще е... онзи най-чакан и желан период на годината, посветен на мен и на любимите ми хора. Познавам вдъхновението, което ме залива тогава, вътрешното прояснение и тръпнещата сладост.

Изгревът... е онзи съкровен интимен момент между мен и слънцето. Ставам рано, надниквам извън палатката и усещам свежестта на сутрешните аромати. Тичам към плажа за тази най-лична среща за деня ми: аз и Слънцето. Близки сме си. Обичаме се. И имаме какво да си дадем.

Сутрините... са моето лично време. С изгрева, росата, мокрия пясък и духа, който още се рее извън бутилката. Моменти на откровение, сладък покой, чувам мислите си, туптенето на сърцето и тихия шепот на морето.

Плажът... е безкрайна ивица проблясващи мъниста. Обхождам го от край до край, а край няма. Стъпките ми се нижат в пясъка и ме викат обратно. Онази пресечна линия, която ме свързва с морето.

Морето... ме чака. Познава ме. Обгръща тялото ми в нежна милувка и се сливаме отново. И тази година. Меко и нежно ме взима в обятията си, гали кожата ми, носи ме в безтегловност и пречиства душата и ума ми.

Музиката... е нежна и тиха. Слива се с подрънкващите на вятъра нанизи от миди. А през нощта се извива високо, бушува и зове към нощна фиеста.

Събитията... са шарени и шумни. От различни планети сме и рядко се срещаме. Но моите значими събития са срещите с приятели, споделеното освежаващо питие на бялата веранда с изглед към морето, или на плажа. Срещите с горските обитатели, новите умения и забавления на децата. А интересни и богати събития през лятото са двете ми участия във Фестивала на здравето в Южния парк на София. Истински мини семинар на 2.7, свободно достъпен за всеки. Есента идва със зрялост на 25.11 и най-обичания и търсен мой семинар “ПРОБУЖДАНЕ: Бъди Творец на Живота си”.

Залезът... често е огнен. Обагря небето и ни кара да тичаме със затаен дъх, за да намерим бързо позиция с по-добра видимост, за да обхванем по-голяма част от горящото небе.

Нощите... са звездни и магични. Четем приказките, изписани на небето, следваме с поглед Млечния път и благодарим за гледката. Проследявам падащите звезди и необясними светлинки в небето, и си мисля за онази непозната огромна част от Вселената отвъд обсега на погледа ми.

Пътуването... е любимо. Онзи момент в който като по магичен начин, всички оставяме грижите си и се превръщаме в други хора. По-откровени, по-обичащи, по-свободни, по-истински.

Промяната... оставя дълъг послевкус. Всяка година ме преобразява и след лятото съм видимо и осезаемо още по-добра версия на себе си.

Усещането... е за израстване, помъдряване и откриване на нови дълбочини.

Природата... е онази друга част от мен, което ме подсеща къде ми е мястото. При-родата.

Вкусът... е сладък и солен. И затова толкова богат.

Любовта... остава единственият смисъл, цел, посока и изпълва живота.

Удоволствието... се таи във всяко малко действие и преживяване. Търся го. Намираме се.

Емоциите... са шарени и споделени. Понякога оставят лека горчивина, но само за да придадат дълбочина на сладостта.

Щастието... е финалната нотка, завършека на всички вкусове, аромати и цветове, преживяни и запомнени. И отваря вратите към следващото ниво. Прекрасно е :)