Те са млади, красиви и знаят как да правят пари. Наистина говорим за милиони долари... Годишната класация на списание “Форбс” ни представя тези звезди под 30 години, които са добавили към банковата си сметка най-внушителна сума за последната година – от юни 2013 до юни 2014 година.

1.    Джъстин Бийбър

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

За изминалата година любимецът на тийнейджърките е успял да натрупа цели 80 милиона долара, благодарение на последното си световно турне и напук на всички, които казват, че ерата „Бийбър” е към своя край . Да, той е само на 20 години, но знае как се правят пари.

 

2.    One Direction


Втори в списъка на престижното издание са британската момчешка група One Direction, които успяха да грабнат най-голям брой статуетки от последните Американски музикални награди, провели се на 23 ноември. За разглеждания период момчетата са прибавили 75 милиона в банковите си сметки. Имайте предвид, че те са петима, а Джъстин, или който и да е друг младеж в класацията, печелят парите си сами и не е нужно да делят на няколко части.

 

3.    Тейлър Суифт


Тя е само на 24, но това е петото й появяване в списъка на „Форбс” за най-богатите младежи. И, разбира се, най-силното! Кънтри фурията е успяла да натрупа сериозната сума от 64 милиона долара за последната година. И да, няма нужда да ги дели с когото и да е.

 

4.    Бруно Марс


Изпълнителят хваща последният влак, бидейки на 29 години, следващата година той няма да може да влезе в списъка на „Форбс” за най-добре печелившите звезди под 30 години... И дебютът му изобщо не може да се нарече лош – Бруно Марс е успял да прибави цели 60 милиона долара, благодарение на запълнения си график с участия.

5.    Риана


Наистина достойно представяне за барбадоската гласовита красавица в класацията. Нейният резултат е 48 милиона долара в банковата сметка за последните 12 месеца. Съвсем не звучи зле...

 

6.    Майли Сайръс

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

След 4-годишно отсъствие от списъка на „Форбс”, Майли се завръща в него на шеста позиция със спечелени 36 милиона долара. Времето на Хана Монтана отдавна е отминало, за да даде път на новите й занимания – туъркването, с което тя стана известна на Музикалните награди на МТВ и дори успя да шокира много от хората, които все още я мислеха за малкото и невинно момиченце от екрана.

 

7.    Дженифър Лорънс


Ето и първата актриса в класацията, която досега беше пълнена само с изпълнители. 23–годишната Дженифър Лорънс е успяла да спечели 34 милиона долара, благодарение на „Игрите на глада”. Спокойно в момента можем да я наречем най-влиятелната и харесвана актриса в Холивуд!

 

8.    Лейди Гага

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

През 2011 година Гага е успяла да направи 90 милиона долара, но явно популярността й спада рязко, защото за последната година изпълнителката е добавила само 33 милиона към сметката си. И все пак това й отрежда осмо място тази година.

 

9.    Avicii


Само 24-годишен, шведският диджей е успял да превърне последната година в най-успешната в кариерата си, спечелвайки 28 милиона долара. Това се случва благодарение на дебютния му албум „True”, включващ големия хит „Wake Me Up”.

10 . Skrillex


Още една изненада в класацията на списание “Форбс” тази година е дъбстеп сензацията Skrillex, който за разглеждания период е успял да спечели 18 милиона долара.