Хитовият сериал "Развитие в застой", който има цели 3 излъчени сезона в мрежата на FOX между 2003 и 2006 година, две награди Еми, един Златен глобус и много други статуетки, се завръща на екран на 26 май. В новия четвърти сезон ще бъдат излъчени 15 епизода, в които екипът се е постарал да ни разсмее с глас.

Този път, създателят на ТВ лентата Микел Хурвиц разкрива избора си на креативен подход, чрез който във всеки епизод ще ни представя гледната точка на различен член на лудото семейство, около чийто несгоди се върти сюжетът на сериала. Тъй като самото събиране на екипа е било изключително трудно, тази методика всъщност му е помогнала при процеса на заснемане на шоуто.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos


Една от главните героини в сериала играе австралийката Порша Де Роси („Али Макбийл”). Тя разказва колко бързо актьорите са успели да се превъплътят отново в ролите си като семейство Блут: „Отне ни към две минути да влезем в роля. Но не само частта от сценария, но и зад кулисите всичко си беше по старому. Все едно времето се е завъртяло обратно в 2006г.”

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Снимка: Getty Images/Guliver Photos


Досега, за да се популяризират сериите, авторът използваше гост звезди като Бен Стилър , Лайза Минели и Чарлийз Терон. На премиерата на сезон номер 4, стана ясно, че традицията ще бъде продължена с имена от комедийния бизнес като Кристин Уийг („Шаферки”), Сет Роджен („Позабременяла”) и Джон Красински („Офисът”).

Снимка: Getty Images/Guliver Photos