Очарователната Радина Кърджилова е бременна, разкриха близки на актрисата. Разбира се, таткото е дългогодишният й партньор - звездата Деян Донков. Според слуховете паметното събитие се е случило това лято, когато двамата влюбени се усамотили в караваната през една бурна августовска нощ край морето, пише в. "Телеграф".

Въпреки че коремчето на Кърджилова още не личи, тя помолила шефовете си от „Театъра на армията” да поразредят представленията с нейни участия - издадоха нейни колеги. Със сигурност причината за това се дължи на загрижеността й към деликатното състояние, в което се намира, както и на желанието й да не се натоварва с излишен стрес и напрежение.

"Не иска да усложнява допълнително бременността си и затова постепенно намалява участията си в театъра. Спря да ходи по купони, не пие. Отдръпна се и от светските събития. Деян обаче като че ли се притеснява много повече от нея. Посвещава грижите си изцяло на Радина, стараейки се да й и се стреми да й угажда всячески", споделят приятелки на Радина.

Не е тайна, че Деян Донков, който играе в Народния театър, вече е баща. Той има син от колежката си Анастасия Ингилизова. Тя пък отскоро си има друг любим, както и дете от него.

Въпреки че са разделени отдавна, Деян и Анастасия са в чудесни приятелски отношения. Радина и Деян са заедно от 2011 година и са една от най-страстните и сексапилни двойки на българското кино и театър. В момента те са по-влюбени от всякога, разкриват доверени източници.