Тази седмица загубихме холивудската звезда Рей Лиота, известен с ролята си в култовия филм „Добри момчета“. Рей беше на 67 години и макар загубата за киното да е голяма, още по-голяма е за жената, с която Рей Беше готов да прекара следващите години от живота си – годеницата му Джейси Нитоло.

Джейси и Рей, които имат 20 години разлика във възрастта си, бяха обвързани от няколко години и планираха скоро да обединят семействата си. Всъщност двамата се запознават именно благодарение на децата си.

Младите сватовници – как децата на Рей Лиота и Джейси Нитоло ги събраха

Рей Лиота има дъщеря от предишния си брак. 23-годишната Карсен е избрала да следва пътя на баща си и дори вече е участвала в няколко филма. В „Нюанси синьо“ тя играе ролята на дъщерята на персонажа му.

От своя страна Джейси има четири деца – трима сина и дъщеря. И четирите са от брака ѝ с филмовия продуцент Джоуи Нитоло.

Рей Лиота и Джейси Нитоло не са се познавали, но децата им са били приятели. Когато Карсен се запознава с майката на приятеля си Чаз, много я харесва и решава да си играе на сватовница, за да събере красивата жена с баща си.

След дълги убеждения от децата си (Джейси е била решена, че никога няма да излиза с актьор), двамата се съгласяват да се срещнат.

Връзка, годеж и… брак, който никога не се случва

Рей Лиота и Джейси Нитоло разкриват публично връзката си в началото на 2020 г. Броени дни след това светът е обхванат от COVID пандемията и двойката решава да се изолира заедно. Това се оказва правилното решение.

„Това ни сближи много – толкова, че се сгодихме“, сподели след това Рей Лиота. „Чувал съм, че много връзки са се провалили, защото хората са прекарвали заедно твърде много време. Но тя е страхотна.“

През декември 2020 г. двамата публично обявиха годежа си.

За съжаление до сватба никога не се стигна. Рей Лиота почина в съня си в Доминиканската република, където снимаше филма „Опасни води“.

Последната снимка, която Джейси Нитоло сподели с годеника си, е от Вирджинските острови, които се намират недалеч от мястото, където Рей Лиота почина. Тя все още не е коментирала смъртта му.