Точно преди година през юли, попфолк певицата Анелия беше на крилете на любовта. През 2024 г. същия месец, тя отпразнува пищно 42-я си рожден ден, но без годеника си.

Анелия публикува три снимки от специалния повод с различни хора, като на нито една от тях не се вижда любимият й мъж.

На първия кадър от рождения ден певицата е с майка си Светла Атанасова. На втората снимка Алисия е сама, облечена е в дълга бяла рокля по тялото, а за прическа е заложила на изправена коса.

На третата снимка певицата е заедно с дъщеря си Ивон Динева. Дамите изглеждат като сестри една до друга. Ивон е облечена с дълга дънкова пола и къс бял потник.

„Благодаря на всички за страхотните пожелания“, пише певицата на всяка от публикуваните снимки.

Припомняме, че Алисия съобщи новината, че е казала „Да“ през 2023 г. в социалните мрежи. Тогава тя се сгоди за приятеля си – бизнесмена Любомир Захаринов.

Малко преди голямото „ДА“, певицата тогава отпразнува рождения си ден с половинката си Любомир, когото обяви като „моя любим мъж“.

Анелия и Захаринов често споделяха свои общи снимки в Instagram, демонстрирайки любов и привързаност.

Певицата сама призна в ефира на bTV пред Петя Дикова, че двамата са заедно от година и половина.

„След толкова години за първи път допуснах мъж дълбоко в сърцето си“, откровена беше Анелия.

Певицата дори посвети песен на своя любим.

„Това е много специална песен. Обикновено не говоря за личния си живот, но тук има послание, все пак песента носи неговото име – Любо(в). Хубаво е хората да са влюбени, любовта е голяма муза. Душите ни се докоснаха. Любо е специален – след бащата на детето ми, това е мъжът, когото допуснах до себе си. Аз трудно се доверявам“ – добави в ефира на bTV певицата.

Не е ясно обаче дали Анелия и Любомир все още са заедно. Двамата са изтрили общите си снимки от социалните мрежи. А Захаринов не се вижда на кадрите от рождения ден на певицата през 2024 г.