Читателите на LadyZone.bg познават топлия глас на Светослав Николов от аудиозаписите на разговорите ни в ефира на bTVRadio, публикувани в Здравния блог. Освен радиоводещ в предаването "За София” по bTVRadio, той е програмен директор на Jazz FM Radio и многократно член на журито в Букурещ на Международния фестивал за млади джаз изпълнители.

Какво ще пожелаете на читателите на LadyZone за Коледа?

Коледа е много специален момент по две причини – заради традицията и заради това, че е празник в края на годината. Традицията да се чувстваме свързани с хората около нас и най-вече с любимите хора. Така че желая щастливи часове и дни от такова общуване на нашите слушатели и читатели. Това е краят на годината - един момент да погледнем назад критично, но без да бъдем строги към себе си, към своите успехи и провали. Ясно да видим от дистанцията на времето какво и защо сме постигнали. Какъв е бил резултатът? И когато всичко това вече си изясним, да погледнем към следващата година с по-ясен поглед, с повече смелост, с по-чисто и уверено сърце.

 

10 години на предаването по Jazz FM Desafinado с Мирослава Кацарова

 

Какви подаръци обичате да получавате за Коледа?

Подаръците са един кратък момент от празниците в тяхното очакване и в момента, в който си с близки, приятели, любими хора, със семейството. По-скоро бих казал, че обичам да давам подаръци.

Какви подаръци обичате да давате на любимите хора?

Подаръци, които изразяват най-точно моето усещане за хората, на които подарявам. Понякога са вещи. Всъщност много рядко, а по-скоро са символи на това, което чувствам като най-важно за тези хора. Например, участие в благотворителна акция. Да направим нашата обща среда по-добра. Да изградим грижата си за хората и природата. Винаги съм обичал природата. Общуването с нея. И от малък обичам да садя дръвчета и да съм край животни. Засадил съм десетки дръвчета.

 

Светослав Николов в акции по залесяване до с. Борика