Шестият сезон на "Отчаяни съпруги" започва да се излъчва от 27 февруари по bTV. Съпругите се завръщат такива, каквито ги познаваме... но променени. Починалата Мери Алис продължава да ни разкрива още по-интригуващи факти от съдбите на приятелите си от Уистерия Лейн. Сюзън, Линет, Бри, Габриел и Катрин са забъркани в множеството драматични ситуации с неочаквани развръзки. Зрителите на bTV ще видят и една нова отчаяна съпруга - Анджи Болън. Именно тя и нейното семейство - сина й Дани и съпругът й Ник, ще бъдат в центъра на мистерията този сезон.

Сюзън Майер (Тери Хачър) и Майк отново се женят, но щастието им е краткотрайно. Катрин не може да преживее фактът, че Майк я е изоставил и Сюзън трябва да намери начин да овладее гнева й. От друга страна, Джули е брутално нападната и приета в болница. Сюзън е изправена пред нова криза в брака си, когато финансовите проблеми на Майк се задълбочават, а той отказва помощ.

Линет Скаво (Фелисити Хофман) подлага на изпитание семейство си, след като разбира, че е бременна с близнаци. След катастрофа обаче Линет губи едното бебе. Проблемите й не свършват до тук и тя е уволнена от работа. За кратко се появява и Ирина – руската приятелка на сина й Престън.

Бри Ходж (Марша Крос) се забърква в нетипична за нея ситуация и трябва да открие правилния начин да каже на Сюзън, че се среща с бившия й съпруг Карл. Орсън получава сериозни увреждания на гръбнака при катастрофата и може би никога няма да проходи. Бри опитва да възстанови отношенията между тях като му помага в този тежък период.

Габриел Солис (Ева Лонгория) продължава да подлага на изпитания своите родителски умения, след като дъщеря й Хуанита е изключена от училище и тя трябва да я обучава вкъщи. Габриел трябва да се справя и с присъствието на племенницата на Карлос – Ана. Анджи Болън предизвиква проблеми в семейството на Габи, а подозренията към новия жител на Уистерия Лейн се засилват всеки ден.

Катрин Мейфеър (Дейна Дилейни) се опитва да приеме факта, че Майк я е изоставил, за да се ожени повторно за Сюзън. Катрин намира нова съквартирантка в лицето на Робин Галагар и разкрива неподозирани за нея неща.