И двамата са много известни, и двамата съвсем скоро прекратиха връзките си с още по-известните си половинки. Селена Гомес и Джъстин Теру се познават отдавна, но именно сега нещата между певицата и актьорa „са прераснали в нещо повече от приятелство“, според сайта Life & Style.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

След като Селена Гомес и Джъстин Бийбър се събраха отново през есента на 2017 и ту бяха заедно, ту късаха, наскоро стана ясно, че всичко е приключило. Звездата от „Мълхоланд драйв“ Джъстин Теру пък се разведе с Дженифър Анистън, с която бяха женени 2 години и половина.

Макар разликата във възрастта между Селена и Джъстин да е повече от 20 години, източници, близки до тях твърдят, че когато са заедно, между тях „прехвърчат искри“.  Това, което първоначално събрало певицата и актьора били общите им тревоги около тежките раздели, които изживявали почти по едно и също време. Късните разговори по телефона и есемесите първо били на тема какво ще правят с живота си и кариерата, след което се превърнали в интимни.

Естествено Дженифър Анистън съвсем не е очарована от идеята бившият й съпруг да се среща със Селена. Актрисата също познава 25-годишната изпълнителка и това за нея би било двойно предателство, посочва още източникът на изданието.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Каква е истината обаче - предстои да разберем!