Почти сигурни сме, че никоя бременна жена не обича да коментират килограмите й и закръглените й форми, но се сещаме за една, която може да се надсмее над всяка неловка ситуация и да я превърне в забавен момент. И вие ли си мислите за Меган Маркъл?

В сряда, 16 януари, бременната херцогиня на Съсекс посети за първи път благотворителна организация за животни, на която е патрон. Възрастна госпожа на име Пеги й прави най-неочаквания комплимент:

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

„Каква прекрасна дама сте. Нека Бог ви благослови. Вие сте дебела лейди“, е казала Пеги на херцогинята, визирайки растящия й корем.

Меган не се смутила нито за момент, а се засмяла и отговорила „Ще приема комплимента.

Пеги също предположила, че принц Хари и Меган ще имат момче, на което херцогинята отговорила: „О, вие смятате, че ще бъде момче? Изненада е дори и за нас, защото не знаем пола. Питам всички какво мислят и всеки има свое мнение по въпроса.“

Не можем да не отбележим и стила, който демонстрира Меган. За пореден път тя доказва, че за да изглеждаш добре, не е нужно да похарчиш торба пари.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Херцогинята беше подбрала за случая плетена рокля H&M, която британските медии отбелязват, че струва само 35 паунда. Тя беше съчетана със стилно кашмирено палто Emporio Armani и чанта Stella McCartney.