На интимно и романтично тържество в частен дом в Хамптънс, в събота, 29 септември, Гуинет Полтроу и Брад Фалчук си казаха „да“ след 4-годишна връзка. Празненството събра на едно място освен роднини на двамата и известни имена от света на киното, модата и шоубизнеса. Сред тях са били Робърт Дауни Джуниър, с когото Гуинет си партнира в „Железният човек“, както и неговата съпруга Сюзан Дауни, близката приятелка на носителката на „Оскар“ – Камерън Диас и мъжът й – музикантът Бенджи Мадън, както и известният режисьор Стивън Спилбърг.

 

 

Интересна подробност около сватбата е, че на нея са били поканени само 75 души. И макар тържеството да е било наистина в интимен кръв, всеки от присъстващите е имал своя принос за забавата. Така например Стивън Спилбърг се е изявил като оператор и е снимал цялата сватба, обикаляйки с камера в ръка. Камерън Диас пък пристигнала сутринта преди всички и помогнала на булката да се приготви.

При пристигането си гостите били посрещнати с красива музика, след което трябвало да се преместят под специално изградена в двора на частния имот тента. Церемонията започнала в 17 часа местно време. Двамата си разменили обетите под голямо дърво в задния двор, където била разположена и тентата.

Макар до момента кадри от самото празненство да не са изтекли, 46-годишната актриса все пак не издържа и сподели с феновете си кадър на щастие: нейната ръка и тази на съпруга й Брад заедно с брачните им халки.

 

 

Това е втори брак за холивудската актриса и първа сватба. През 2014 година Гуинет Полтроу и фронтменът на „Coldplay” Крис Мартин се разделиха след 10 години заедно. Двамата са в добри отношения, но все още не е ясно дали Крис е присъствал на сватбата.