Тейлър Суифт оглави годишната секси класация на сп. MAXIM - 2015 Maxim Hot 100. Младата кънтри звезда краси корицата на изданието с кадър от нетипична за стила му "скромна" и облечена фотосесия.

"Чувствам се наистина добре, това е невероятен комплимент", коментира певицата. "Настоящата година е любимата година от живота ми досега. Имах възможността да направя албум точно по начина, по който исках да го направя. Пуснах го в продажба точно по начина, по който мечтаех. Всяко едно от хрумванията и идеите ми се материализираха. Видеата – гордея се с тях, гордея се с турнето си, гордея се с начина, по който всичко се случи. В контекста на всичко, това (оглавяването на класацията – бел.ред.) наистина е хубаво. Това е чудесен начин да отпразнувам любимата си година."

И наистина - 2015-а бе изпълнена с доста радости за талантливата блондинка. Освен щастливите събития, които певицата посочва в интервюто си за MAXIM, говори се, че г-ца Суифт отново е намерила любовта, този път в лицето на шотландския продуцент Калвин Харис.

Снимка: Splash/Guliver Photos

Двамата многократно бяха засичани заедно през последния месец, а "новината" стана официална, когато музикантите посетиха заедно церемонията на музикалните награди Billboard преди няколко дни и споделиха целувка при триумфа на Суифт в категорията Top 200 Album (с албума "1989").

Певицата често попада под ударите на медиите заради личния си живот. Неизброими са господата, с които певицата е имала връзка, ако човек вярва на всичко написано в "жълтата преса" - Хари Стайлс, Джон Мейър, Зак Ефрън, Еди Редмейн, Джейк Джиленхол и т.н., и т.н. С кого от всички Тейлър наистина е била близка, може би само тя знае и със сигурност така е най-добре.