Авторът и активист Роби Трип споделя съобщение в Инстаграм, което е насочено към любимата му Сара, за да разбие стандартите за красота, наложени от кориците на модни списания.

Под снимката на двойката на плажа Роби обяснява колко много обича жена си и нейното тяло с всичките му извивки: "Като тийнейджър често бях обиждан от приятелите си, че харесвам по-ниски и закръглени момичета, които обикновено наричат дебели".

След като пораснал, Трип започнал да научава все повече за феминизма и така получил добро разбиране за наложените стандарти за красота от фешън медиите. Всъщност така осъзнал и "колко много мъже са заблудени".

"За мен няма нищо по-секси от жената до мен - бедрата й, дупето й, извивките й. Заради формата на тялото и ръста си няма да попадне в списание, но със сигурност ще остане цял живот в сърцето ми", споделя Роби.

Жената на Трип била впечатлена от думите му, но Сара споделя, че той постоянно я карал да се чувства обичана и ценена: "Аз съм истинска късметлийка, че имам съпруг, който обича всеки сантиметър от мен още от деня, в който се срещнахме".

Позитивният отклик към публикацията е видим – снимката има хиляди харесвания и коментари. Жените приемат съобщението му като похвално и "най-сладкото нещо, което са чели", а мъжете - като поучително, започвайки да тагват приятелките си и да споделят колко харесват телата им.