20sec са отбор ентусиасти, които правят уникални тениски - от плетенето и багренето на плата до индивидуалния дизайн на принта. Ако си градско момиче, което обича да се чувства комфортно в кожата и дрехите си, ако качеството е важно за теб и не на последно място, ако искаш да подкрепяш българските таланти, аутфит с тези тениски ще е твоето нещо. 

20sec откриват, окуражават и подкрепят хората с талант - местни производители и занаятчии и извън големия град, хора с идеи и предприемчивост. И това важи за целия им процес на работа - от първата кройка до последния етикет. 

Спират се на тениските като изразно средство, защото всеки ги има в гардероба си, носи ги с удоволствие, комбинира ги с почти всичко и не ги изхвърля с години. Какъв по-добър начин да се популяризират илюстрациите на прохождащи млади автори, неуверени графични дизайнери или пък опитни улични творци?!

Удобството на тениската и женствеността на тънкото червено токче - имаш 20 секунди, за да решиш. Момичетата се чувстват добре тогава, когато тоалетът им е по сърце. За моментите, когато животът и леглото ти е хаос, но винаги има нещо основно, за което да се хванеш – приятел или дреха. За лятото на 2017, когато ти се иска да захвърлиш всички предразсъдъци и да бъдеш себе си.

Момичетата се чувстват добре тогава, когато тоалетът им е по сърце.

LadyZone: Как се прави дизайнерска тениска в България?
20sec: С решителност и много упоритост. Няма отказване, въпреки безкрайно многото хора и обстоятелства, готови да обезкуражат и най-смелия от нас. Просто се решихме и тръгнахме по пътя. Затова и нашето мото, редом с името, е "Знаеш ли, понякога всичко, от което имаш нужда са 20 секунди луд кураж. Буквално 20 секунди смущаваща те смелост. И ти обещавам, че нещо невероятно ще се случи."

Отнема им много време да намерят хора, които да се съгласят да пробват заедно с тях, да обръщат внимание на детайлите, да дават идеи, да експериментират, да държат на качеството във всяко една стъпка от създаването на тениската. 20sec поръчват как да се плете и багри плата им. Това не е каприз. Това е важно за тях, защото всяка тениска е платно за изкуството на даден творец, което носи своето послание с години.

Какво може да направи едно момиче за 20 секунди?
Ах, толкова много неща - да се реши / да опита / да се съгласи / да откаже / да подаде ръка / да окуражи някого / да се усмихне / да се хвърли в лятното море / да се разтанцува на улицата / да направи виенско колело / да се престраши / да се огледа / да се ослуша / да чуе :)

Разгледайте галерията със снимки и открийте вашата. 

Лято е и слънцето е силно - използвайте слънцезащитен лосион и тениска, с която да наметнете раменете си, за да не изгорят.