Хорхе Луис Пила прекара новогодишните празници с дъщеря си и с майка си в Маями. “Много е хубаво, когато си си у дома на празниците. Така чувстваш топлина, споделяш незабравими моменти с любимите хора. Надявам се да не сте прекалили с яденето по празниците”, шегува се той.


Актрисата Кристиан Бач спазва испанската традиция и в полунощ изяжда 12 гроздови зрънца, като всяко от тях е свързано със съкровено желание за следващата година.


Пабло Монтеро си пожелава да бъде по-добър човек през 2013 година. „Нека всички бъдем по-добри! Надявам се мечтите ви да се сбъднат”, казва мексиканският певец и актьор.


Даниела Ромо се надява 2013 година да бъде изпълнена с много здраве както за нея, така и за близките й. „Нека годината бъде изпълнена с много щастие, радости и удоволствия, и нека лошите моменти ни отминават много бързо”, казва актрисата.


Виктор Нориега посрещна 2013 година в Ню Йорк. Мексиканският актьор предава на живо от Таймс Скуеър в новогодишната нощ.


В Мексико посрещнаха 2013 година Арасели Арамбула и Себастиан Рули. Двамата прекараха празника в компанията на трите си деца, родителите на Ара, както и семейството на брат й Лео. Празникът за тях продължи и на 1 януари, когато е рождения ден на големия син на Арасели – Мигел (6 години).