В началото на годината певицата Джанет Джексън роди момиченце, което кръсти Еиса. В момента 51-годишната майка изглежда зашеметяващо, имайки предвид възрастта й.

 

 

Тук Джанет пее на сцената в началото на 2016 година - малко преди да забременее.

Всяка дама, която е станала майка, знае колко трудно се свалят натрупаните по време на бременността килограми, но Джанет успява да свали цели 30. И ако смятате, че 51-годишната поп звезда е правила интензивно кардио до откат – ще ви опровергаем на минутата. Тя и нейният треньор съставили заедно план за тренировки, който имал за цел точно свалянето на килограми. Двете тренират 4 пъти в седмицата по минимум 45 минути, като задължително се избягват усилените и натоварващи тялото упражнения.

Тук Джанет Джексън е на събитие - 9 ноември 2017 г.

„Правим три или четири упражнения с тежести“, споделя Паулет Сиблис – личният треньор на Джексън пред E! News. „Сигурно, когато я погледнете и си мислите, че тя прави поне час кардио с мен, но когато работиш с тежести и тонизираш мускулуте в тази посока, това повишава сърдечната честота. Това от своя страна засилва топенето на мазнините не само по време на самата тренировка, но и когато си тръгнете от салона и това беше ключът.“

Целта е постигната и в момента посоката, в която треньорът и певицата работят, е да запазят постигнатото тегло.