През последния месец Меган Маркъл и принц Хари са извън светлините на прожекторите, като официалните събития и ангажименти, на които са се появявали, се броят на пръстите на едната ръка. Разбира се, като всички останали кралската двойка се възползва от лятото и планира почивката си.


Миналия уикенд Меган и Хари са гостували на Джордж Клуни на вилата му край езерото Комо в Италия. Актьорът е известен с гостоприемството си и с това, че често кани свои приятели там. По всичко изглежда, че кралската двойка Меган-Хари и холивудската Джордж-Амал са се сближили доста, защото от ABC news съобщават за интересни подробности около гостуването.

Снимка: GettyImages/Guliver PhotosАмал Клуни и Меган Маркъл са релаксирали край басейна на вилата, докато Джордж и Хари са карали мотори от колекцията на актьора и са играли баскетбол. Разбира се, Меган е помагала на Амал в грижите за 14-месечните близнаци Ела и Александър.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

В събота вечерта Джордж и Амал са организирали специална вечеря в чест на Меган и Хари. Кралската двойка е пристигнала в четвъртък и е отпътувала обратно в неделя вечерта.