Тази пролет 24-годишният актьор и модел Иво Аръков (интервю с него, четете тук)  ще влезе в ролята на зет на Стефан Данаилов в най-новия сериал на bTV – „Фамилията”. Рамо до рамо с Мастъра, младият талант ще разкрие пред зрителите тъмните тайни на едно от най-влиятелните, но и най-покварени семейства в България.

Съвсем скоро зрителите на bTV ще видят Иво Аръков в ролята на Тони в дългоочакваната драма - „Фамилията”. Десет години по-възрастният от него персонаж е съпруг на Лора (Яна Маринова). Влязъл изведнъж в семейството на крупни бизнесмени, той го приема като свое и му се посвещава напълно, което покварява душата и живота му. Тони е вярното куче и довереник на героя на Стефан Данаилов (Борис) – не само заради своята отговорност и изпълнителност, но и защото са обединени от тъмна тайна. Чувства се в свои води в света, създаден от „Фамилията”, но висша ценност за него са патриархалното семейство и религията.

Иво Аръков има зад гърба си осем театрални роли, сред които в постановките „Когато дъждът спря да вали” и „Криминале 2D” в Младежкия театър, „Козата или коя е Силвия?” в Народния театър и др. Участвал е в лентата „Кецове” и работи активно като модел. Свири на пиано и китара, практикува бойни изкуства и екстремни спортове.

Какъв път ще извърви героят на Иво Аръков във „Фамилията”, зрителите ще разберат още тази пролет в най-новата поредица на bTV.