Ава, дъщерята на телевизионния продуцент Иван Христов, е абитуриентка.

„Откакто се роди, Авчето е много леко дете, като перце е. Дете, което не се интересува от дребните житейкси суети, и е много над нещата. Това, което най-много харесвам в теб, и дано да го запазиш до края на живота си, е доброто ти сърце. Обичам те и на добър час!“ – сподели Иван пред Ава и гостите на тържеството за нейното изпращане.

Снимка: Instagram.com/ivaniandrey.official/

Сред тях бе колегата и „духовен брат“ (по техните собствени думи) на Иван – Андрей.

Снимка: Instagram.com/ivaniandrey.official/

„24 май е може би най-любимият ни национален празник – заради словото, заради писаните кодове, заради културата, заради българското, заради смисъла, заради божурите, заради баба ми, която ме научи да чета, пиша и обичам думите.

Снимка: Instagram.com/ivaniandrey.official/


Сега той е по-личен и специален от всеки друг ден, защото нашето прекрасно, най-голямо дете Ава завърши един етап от живота си. Каквото и да кажем за нейната хубост, доброта и ум ще е малко. Каквото и да кажем за чувствата и хилядите спомени и надежди, които бушуват в сърцата ни – недостатъчно ще е…
Ава, не забравяй, че ти си цял портокал и да знаеш, че най-хубавото предстои! Обичаме те и винаги, винаги, винаги ще сме до теб!“ – написа Ирина Тенчева в емоционален пост в Инстаграм.

В кратко видео виждаме как Ирина излива ритуално вода по пътя на абитуриентката.

Ава е дъщеря на Иван от неговия първи брак.

Популярната двойка има и едно общо дете – Самуил, а Ирина има две деца от предишния си брак, така че семейството се радва на четири деца.

Миналата седмица празник имаше и в семейството на Андрей Арнаудов. Неговият син Васко навърши 6 години. Повече по темата вижте тук: