Световното турне на Шакира El Dorado тече с пълна сила. Няколко големи града и хиляди фенове в Германия, Белгия и Великобритания вече се насладиха на грандиозното шоу на колумбийската изпълнителка.

Първото турне на Шакира от 7 години насам беше емоционално не само за феновете, но и за самата 41-годишна изпълнителка. След като си взе почивка от сцената и се отдаде изцяло на двамата си сина, колумбийката буквално взриви всички зали, в които бяха насрочени първите концерти от El Dorado.

Феновете очакваха с нетърпение завръщането й и по още една причина. Турнето беше отменено със 7 месеца, защото Шакира имаше проблеми с гласните струни. В интервю за CNN тя споделя за трудния момент и че истински се съмнявала дали отново ще се качи на сцената да пее.

Е, Шакира се завърна и доказа, че чакането си е заслужавало. В Инстаграм профила й, както и във Фейсбук намираме най-добрите кадри от концертите и емоционални моменти зад сцената.

Най-големите нейни фенове обаче си остават съпругът й – футболистът Жерар Пике и двете им деца, които явно много се забавляват, докато мама репетира.