Благодарим на нашите зрители за доверието, че толкова години подред продължават да ни избират. Това е огромна чест и огромна отговорност. Това каза в предаването „120 минути” Гена Трайкова, главен редактор на bTV Новините.

На един от най-често задаваните въпроси през годините – какво си казват водещите, когато се загасят светлините, Гена Трайкова отговори, че в най-общия случай благодарят на колегите си, които са в апаратната и в студиото:

„Защото микрофоните остават отворени и ги чуват само хората горе. Това са режисьорът, продуцентът, тонрежисьорът – всички хора, които стоят зад теб в продължение на този 42-минутен ефир и правят така, че ние да представим емисията новини по най-добрия възможен начин.

Нашата работа е отборна работа, екипна работа, и е безкрайно важно да си благодарим един на друг, защото в нашата професия е изключително важно да можеш да разчиташ 100% на това, че всеки ще даде най-доброто от себе си, целия си талант, за да може на финала тези 42 минути да изглеждат така, че зрителят никога да не разбере дали и какви затруднения сме имали по време на тези ефири".

Всичко, което сподели главната редакторка на bTV Новините може да чуете на сайта btvnovinite.bg: