Ако Джордж Клуни не ви се струва достатъчно култов мъж, почакайте да научите, че холивудският актьор е дал по 1 милион долара на най-близките си 14 приятеля.

Ранди Гербер, който е близък до звездата от години, е споделил за случката от 2013 г. в интервю за предаването "Headliners" по MSNBC, пише BBC.

Съпругът на супермодела Синди Крауфорд сподели, че е част от група приятели, които се наричат "Момчетата". А Джордж Клуни е раздал безвъзмездно на всеки един от тях по 1 милион долара на 23 септември 2013 г. по време на вечеря в къщата му.

Когато вечерта "момчетата" отварят куфарите, дадени им от Клуни, намират вътре крупната сума от банкноти по 20 долара.

През 2014 г. Джордж Клуни се ожени за Амал Амалудин, като това вероятно може да е бил подарък за най-близките му приятели през ергенските години.

Клуни се жени през 1989-а за Талия Болсъм, но решава да остане вечен ерген след болезнената раздяла с актрисата. Актьорът дори се обзалага с Мишел Пфайфър и Никол Кидман на по 10 000 долара, че няма да се ожени повторно преди 40-годишна възраст. Впоследствие подновява и удвоява залога, че няма да стане баща, преди да навърши 50.