Анджелина Джоли и Брад Пит продължават живота си разделени и по всичко изглежда, че всяка надежда те отново да се съберат, е изгубена. 42-годишната актриса има човек до себе си, твърдят от сайта etonline.com. За първи път след раздялата от септември 2016 година Анджи има мъж до себе си. Източник, близък до звездата, посочва, че новият избраник е брокер на недвижими имоти и изглежда по-възрастен от нея.

„Брад и Анджи са много потайни по отношение на любовния си живот. Анджи е казала на приятели, че не е готова за нов мъж, но че в момента се вижда с красив, по-възрастен мъж, който е брокер на недвижими имоти.“

Снимка: Getty Images

В описанието на новия мъж в живота й се включва и това, че той не е знаменитост и не е известен в нейните среди. Едно от вероятните предположения е, че и той живее в Лос Анджелис, където и Анджелина прекарва повече от времето си, за да се грижи за шестте си деца с Брад Пит – Мадокс (16), Захара (13), Пакс (14), Шайло (11) и 9-годишните Нокс и Вивиан.

В същото време бившият съпруг на Анджелина също не остава по-назад. До Брад Пит също има човек, но липсват подробности за това коя е жената и как изглежда.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

„Хората говорят за тяхното събиране, но това никога няма да се случи. Нещата между тях завършиха наистина лошо“, допълва източникът на онлайн изданието.

По всичко изглежда, че двамата бивши съпрузи продължават, без да се обръщат назад. Джоли се наслаждава на времето си с децата, пазарува, занимава се с кариерата си на актриса, режисьор и хуманитарни дейности, докато Брад Пит излизал повече с близки приятели.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos