След усърдно старание да запазят неприкосновеността на личния живот на дъщеря си, Аштън Кътчър и Мила Кунис най-сетне склониха да я представят на света, като публикуваха снимка с нея на страницата на Кътчър в Instagram.

Малката Уайът Изабел се роди през септември миналата година и до преди месец актьорите не бяха споделяли публично нито една нейна снимка. През октомври тази година обаче известната двойка най-сетне благоволи да покаже усмихнатото изражение на малката чаровница.

На него стои изправено малко момиченце, което според познати на актьорите е именно тяхната дъщеря. Детето се е хванало за парапет на мост, а с другата сочи към небето. Зад момиченцето се вижда червен пясък, който запълва пукнатините на тротоара. Под снимката 37-годишният татко е написал:"39 милиона души са попаднали в пукнатините на съвременното робство. #redsandproject".

Всъщност, става дума за нашумелия проект на художничката Моли Гочмън "Red Sand Project". Целта на Гочмън е чрез него да фокусира вниманието на обществото върху един достатъчно наболял и ужасяващ проблем на съвременното общество – трафикът на хора. Идеята й е да прикани хората да се включват в инициативата, като попълват пукнатините по тротоарите с червен пясък. Ако малкото момиченце на снимката наистина е Уайът Изабел (в което изобщо не се съмняваме), това ще отбележи нейните първи стъпки в посока на хуманните идеали. Безспорно, принос за това ще окажат нейните обични родители.