Обичаме вдъхновяващите жени, които са не само красиви, но и имат мисия, която следват. Амал Клуни стана известна като съпругата на един от секссимволите на Холивуд - Джордж Клуни. Но доказа, че това никак не й е достатъчно. Амал несъмнено винаги блести със собствен блясък дори застанала до звездния си съпруг. Тя е на 40, има две деца, блестящ адвокат е и специалист по международно право в областта на човешките права. Да не забравяме, че е абсолютна модна икона.

Снимка: EPA

За живота си с Джордж Клуни и как са се запознали двамата, както и какво е да си майка на близнаци разказва самата Амал в новия брой на списание Vogue. Ослепителната адвокатка е и на корицата на изданието, облечена с красива розова рокля на ресни. Снимките за фотосесията са правени от известния фотограф на звездите Ани Лейбовиц.

Снимка: Annie Leibovitz

Романсът между Амал и Джордж започнал, след като 40-годишната адвокатка отишла на парти в къщата му на езерото Комо в Италия. След това двамата си разменили имейли, а Клуни се шегувал, че кучето му Айнщайн се нуждае от правна помощ.

В интервюто Амал потвърждава, че вече „много харесвала“ актьора още преди да излязат на първа среща в лондонски ресторант. В този момент тя не била готова за семейство и деца.

Снимка: Annie Leibovitz

„Бяха на 35, когато го срещнах. За мен не беше очевидно, че ще се случи нещо. Изобщо не бях готова или развълнувана от идеята да се омъжа и да имам семейство, когато тези фактори липсваха.“

Амал също споделя, че 10-месечните близнаци Ела и Александър вече са казали своите първи думички: „Вече чухме първите „мамо“ и „татко“. Джордж беше внимателен и направи всичко възможно първата им дума да бъде „мама“.“

Амал и Джордж се ожениха през 2014 година, а през юли 2017 посрещнаха на бял свят близнаците си.

В галерията ни горе може да разгледате още интересни снимки на известната двойка.