40 дни след като роди сина си Лео, Ганка от „Сървайвър“ имаше приятен повод да се облече официално – рожден ден на детето на нейна приятелка.

„След 1 година без грим и токчета днес едно от момичетата ни навърши годинка и ни отнесе в облаците. А и ние си имаме повод – Лео е на 40 дни“ – похвали се Ганка Статева.

От снимките разбираме, че младата майка е в перфектна форма.

Снимка: instagram.com/ganka.stateva/

Ганка и Ванко, който също е участник в "Сървайвър", станаха родители за първи път на 20 февруари 2024 г.

Снимка: instagram.com/ganka.stateva/

За раждането се погрижи д-р Мажена Панова, позната на зрителите на bTV от "Фермата" 8.

В нейните ръце за първи път проплакват децата и на други на популярни българи като Мария Илиева, Димитър Рачков, Криско, Евтим Милошев и Мадлен Радуканова.

Преди седмица Ганка и Ванко обявиха, че вече са се преместили да живеят в град Ракитово, близо до Велинград.

„Преди да се роди Лео, купихме къща в покрайнините на София. Искахме да се отделим от лудницата, защото имаме възможност да работим онлайн, а извън големия град човек се чувства по-приятно и креативно“ – сподели Ванко в специално видео по повода.

„Впоследствие се появи Лео, а нямахме възможност да направим толкова бързо къщата готова за живеене. Затова решихме да отидем в района на Велинград. Ако някой ми беше казал преди време, че ще живея сред Родопите, нямаше да повярвам“ – призна младият татко.

Повече по темата вижте тук:

Ганка и Ванко се запознаха в "Сървайвър", където пламна и романтичната искра помежду им.

"Аз съм истинският победител в Сървайвър" – заяви Ванко след края на екстремното риалити. Два месеца след края на предаването с Ганка са станали двойка.

Снимка: instagram.com/ganka.stateva/

Ганка е от пазарджишкото село Дорково, a Иван Георгиев е фитнес треньор инфлуенсър.