Садкор кралицата Лана Дел Рей е звездата на корицата на декемврийския брой на Harper's Bazaar. Една от най-известните и загадъчни певици на нашето време участва във фотосесия за изданието, облечена в Prada, Rodarte и Alaia, като разказва в интервю за раздялата с приятеля си заради преместването в нова къща, за живота с роднини и за периода на неуспехи в началото на кариерата си.

Певицата наскоро се премести в къща с малък двор и семпъл интериор. Домът на Лана няма почти никаква украса, с изключение на снимка от списание на Мерилин Монро, закачена на прозореца на банята, и няколко семейни снимки.

"Няколко пъти се скарахме за тази къща, с няколко души. Те не я разбираха", казва Дел Рей. 

Един от тези, които не са разбрали новият дом, е последният приятел на певицата, с когото тя наскоро скъса.

Снимка: Getty Images

"Мисля, че дори най-спокойният мъж не иска да си почива тук", казва Дел Рей.

"За съжаление, част от вас знаят, че не става въпрос само за това.... Този случай ме шокира. Няма да назовавам имена и други неща, но този човек наистина ме шокира. На практика това беше краят на една връзка", допълни тя.

Сега Лана живее с брат си Чарли, който използва една от стаите в задната част на къщата като свой офис, и със сестра си Каролин, която често ги посещава.

Снимка: Getty Images

"Работим като семейство. Никога не сме сами. Някои нощи сме сами, но не съвсем. Ние сме на една и съща вълна. Винаги е било така", споделя тя.

На въпроса на журналист дали певицата е влюбена в момента, тя с усмивка отговаря категорично "Не", пише още БГНЕС.

"Определено не съм влюбена в момента. Не. Категорично не съм влюбена. Била съм, но сега не съм." Но дали иска да бъде? Тя свива рамене.

"Е, ще ви кажа. През последните пет месеца по време на турнето и тук все още не ми се е случвало. Но ми дайте една седмица. Любовта със сигурност ще дойде за мен в някакъв момент", категорична е тя.