Миналата седмица Адел даде онлайн интервю, в което стана дума за книгите ѝ. Малка част от тях се виждат в кадъра зад нея. По информация на „Дейли Мейл“ обаче, популярната певица е отишла на пазар за книги малко преди интервюто.

Източник на изданието споделя, че е станал свидетел как Адел влиза в книжарница, заедно със своя приятелка и започва да вади каквито книги ѝ попаднат, без изобщо да чете за какво става дума или дори заглавията на томовете. Накрая е платила около 1000 долара за всички книги.

Снимка: Getty Images

Служителите в книжарницата са били много развълнувани да видят толкова голяма знаменитост да пазарува от тях и един от тях е отбелязал, че Адел купува много книги, на което тя е отвърнала: „Да, искам библиотека“.

В интервюто, дадено няколко дни след това предполагаемо събитие, става дума за книгите, които певицата чете и за това колко са важни те за изграждането на някого като личност.

Снимка: Getty Images

„Според мен можеш да разбереш какъв човек е някой само по книгите, които държи у дома си, но за съжаление в днешно време хората нямат истински книги – всички четат на електронни четци.“

Сред заглавията видими в интервюто, може да се намерят доста интересни заглавия, като „Наркотиците в Третия райх“ и „Римски мозайки“.

Адел може и да не купува книги само за снимка, но със сигурност знаем, че други знаменитости го правят. На следващата страница може да прочетете коя американка певица си призна, че си е купила книги, само за да си запълни библиотеката >>>

Във видео за „Architectural Digest“ певицата и актриса Ашли Тисдейл, известна най-вече с ролята си във филма „Училищен мюзикъл“ показа богатата библиотека в дома си, но не се изкуши да излъже как е събирала книгите в нея.

Тя призна, че със съпруга ѝ разполагат с етажерките за книги едва от два дни. Ашли го е накарала да отиде до книжарницата и да купи 400 книги, за да запълнят пространството.

Снимка: Getty Images

Той е задал логичния въпрос не е ли по-добре да си купуват книги, които искат и след време да напълнят библиотеката, но тя е отсякла: „Не, не – не и като идват от „Architectural Digest“.

Снимка: Getty Images

Дори Адел и Ашли действително да са си купили книгите единствено за пред обектива, това не доказва, че по принцип не четат, а само че не държат да събират книгите, които са прочели.

Все пак действително би било по-добре колекцията от книги да се събира с време, за да може всяка книга в библиотеката да има сантиментална стойност.