Онзи ден писахме за шеговитото видео на Мила Кунис и Аштън Къчър, с което те се самоиронизират относно дебата, който предизвикаха в САЩ след признанието си, че къпят децата си сравнително рядко.

Решихме да използваме тази сапунена „драма“, за да направим допитване до нашите читатели колко често се къпят.

До написването на този текст 65% са отговорили, че се къпят поне веднъж на ден. Други 16% влизат в прегръдките на душа поне два пъти дневно.

Разбира се, проучването няма представителен характер, защото в анкетата включихме за повече лятно настроение един шеговит и един полушеговит отговор.

Снимка: LadyZone.bg

Небрежният отговор „Както дойде“ е избран от 15%, а 5% от читателите са влезли all-in в шеговития тон на последния вариант „В неделя!“ (надявам се, че оценявате удивителната в края, която съвсем не е случайна).

Ако искате да се включите в анкетата и да промените, ако не съдбините на България, то поне данните за къпането, можете да го направите тук.

Снимка: istockphoto.com

ЦИК на LadyZone ще обяви окончателните резултати на 22 септември, когато астрономическото лято приключва и темата за банята вече няма да е толкова остра.

Както се казваше в онзи виц, дето попитали един дядо от планинско село „Как се къпеш зимата, след като потоците замръзват?“, а той отвърнал „Че колко е зимата! Бързо минава“.