През последните няколко години името й нашумя и стана разпознаваемо. И това не е никак случайно, защото когато работиш усилено, това винаги дава резултати. Марго Роби беше обявена за най-работливата актриса в Холивуд, като за последните 5 години тя е работила по цели 19 филма.

29-годишната австралийка е участвала в 15 игрални филма, има специални участия в 2 филма, работи като продуцент върху 1 филм и участва в 1 късометражен филм. Данните са събрани и систематизирани от сайта partycasino.com.

Снимка: Getty Images

Най-запомнящите се роли на блондинката са в „Имало едно време в Холивуд“, „Бомба със закъснител“ и „Кралицата на Шотландия“, в които тя си партнира с големи имена в Холивуд като Брад Пит, Леонардо ди Каприо, Никол Кидман и Чарлийз Терон.

Снимка: Getty Images

В класацията за най-работливи актриси я следват Никол Кидман и Натали Портман, които съответно са участвали и работили по 16 и по 15 филма.

Сред мъжете актьори най-много ангажименти през последните 5 години е поел Никълъс Кейдж, който е участвал в цели 27 филма, предимно нискобюджетни екшъни и филми на ужасите. Топ 3 се допълва от Самюел Джаксън и Брад Пит, които са съответно с 25 и 21 филма.