Материалът е подготвен със съдействието на Hosso

Приятен външен вид, чиста кожа, добра форма на тялото, енергия, за да вършат работата си добре, и това докато похапват пържени храни - възможно е. Много актьори, певци и други звезди го доказват, като не крият слабостта си към вкусната храна, но не спират да показват и усмивките си в социалните мрежи и по екраните. 

Дженифър Гарнър обожава да готви. Тя има и ферма за плодове и зеленчуци, така че винаги да разполага с пресни продукти. В Инстаграма си актрисата често споделя снимки и видеа, в които приготвя ястия в домашни условия. Поничките са един от специалитетите й.

В готвенето често слуша съветите на майка си. Една от кулинарните й тайни е да смесва масло с олио, когато приготвя рецептите си. 

Едно от любимите ястия на Снуп Дог е пържено пиле. Приготвя го, като предварително го маринова с лимони. За панировката използва бакпулвер, чесън на прах, масло, брашно и др. Пържи пилето в дълбока тенджера, в добре загрята мазнина. В епизода "Коя звезда приготвя най-хубавото пържено пиле?" на Tasty хората, опитали пилето на рапъра, споделят, че то е хрупкаво отвън и много меко отвътре, а "първата хапка е истинско удоволствие". 

При пътуването си до Камбоджа, откъдето е осиновеният й син Мадокс, Анджелина Джоли и някои от децата й опитват местния специалитет - пържени щурци.

"Момчетата ми обичат да ядат щурци. Това е любимото им нещо. Ядат ги като чипс.", казва тя в клип, заснет за  Louis Vuitton на тема семейните ценности.

А, ти, разбра ли, че вече можеш да готвиш здравословно с мазнина? Просто опитай Hosso.

Hosso е здравословно слънчогледово масло за готвене, което продължава да е полезно дори и след термична обработка. Не съдържа ГМО и алергени и е особено богато на Омега-9 (до 90%) и витамин Е.

Тъй като не се просмуква в храната, Hosso е съвместимо с множество диети и хранителни режими. Храната, приготвена с Hosso, има чист и неутрален вкус, което позволява да усетите естествените вкусови качества на продуктите, с които готвите. А ястието придобива златист и вкусен вид. 

Освен вкусовите му предимства, Hosso не пуши по време на готвене. Това го прави подходящо както за готвене в домашни условия, така и за употреба в ресторанти и заведения. А удобната му бутилка го прави лесно и безопасно за използване.