Клои Кардашиян бе обвинена във фотогаф от своите последователи. Някои от тях са обърнали специално внимание, че на една от последните й споделени снимки пръстите на десния й крак са шест, пише "Мирър".

37-годишната звезда от риалитито „Keeping Up With The Kardashians“ сподели кадър, на който е облечена с нова американска линия бански костюми.

Въпреки че беше залята с множество комплименти, някои от последователите й забелязаха нещо много необичайно с краката й. Освен че изглеждат необичайно удължени, кутрето на десния й крак е удебелено, замазано и все едно са 2 пръста. 

 

 

"Има нещо сбъркано в тези крака", написа един от феновете й.

Майката на Клои също остави коментар, подчертавайки, че дъщеря й изглежда прелестно.

 


"Защо дъщеря ви има 6 пръста" - попита друг от феновете й. 

 

"Колко пък да е прелестна. Това е Фотошоп" - отбеляза трети. 

Клои Кардашиян не за първи път се изправя срещу упреци, свързани с това, че публикува свои снимки, които са прекалено обработени и представят фалшив образ. 

През април в мрежата се появи нейна снимка без ретуш. Тогава риалити звездата и екипът й заплашиха със съд местата, на които кадърът е публикуван. 

След появата на предизвикателния кадър, Клоуи отговори като сподели множество видеоклипове и снимки, показващи тялото й в реално време.

Част от коментара към тях беше: "Хей, момчета, това съм аз и тялото ми без ретуш и без филтри." 

 

Снимката без филтри и обработка пък, която показва Кардашиян по бикини край басейн, беше премахнати от места като Twitter и Reddit.  

Използвате ли филтри, когато си публикувате селфита?