Психологическия трилър с Ръсел Кроу "Unhinged" е първият холивудски филм, който ще излезе по кината в Щатите и света след пандемията на 1 юли.

"Вероятно е кината все още да не са отворени в мегаполисите като Ню Йорк и Чикаго, но в по-малко населените места ще са и ние очакваме да има голям интерес от страна на публиката", казва продуцентът Марк Джил.

Кроу играе отчаян от живота си мъж, който бива изпреварен от млада майка (Карън Писториус), докато чака на светофар. Той я догонва с колата си и иска извинение, но тя отказва да му ги даде, с което си спечелва смъртен враг, готов на всичко, за да ѝ отмъсти. Вижте повече в трейлъра на филма:

Първият холивудски филм, който се очакваше по кината след пандемията, бе "Tenet" на Кристофър Нолан ("Черният рицар", "Интерстелар"). Той е планиран за 17 юли, а седмица след него ще излезе и игралната версия на "Мулан" от Уолт Дисни.

Каква е ситуацията у нас по отношение на киносалоните и театрите след разхлабването на мерките заради коронавируса, научете от btvnovinite.bg: