Може би и вие все още се чудите защо точно Ким Кардашиян е сред най-известните хора на планетата, но е абсолютен факт, че риалити звездата добре умее да експлоатира популярността си.

Ким съумява да печели симпатии и доста пари дори от елементарни, ежедневни дейности, като селфитата, например. Хубавицата скоро ще издаде книга с многобройните си аматьорски автопортрети и не се съмняваме, че ще се намерят не малко купувачи за изданието, въпреки че всеки може да се радва на творбите на авторката безплатно в Instagram.

Именно в Instagram Ким сподели корицата на бъдещата си "книга", заедно с няколко кадъра от последната си "фотосесия" пред обектива на съпруга си – Кание Уест.

За пореден път се борим със съмнението, че знаменитостите може би не са хора. Как иначе бихте обяснили факта, че Ким изглежда перфектно в оскъден космат кожен бански костюм сред двуметрови снежни преспи.

Снимките будят толкова много въпроси, че не знаем откъде да започнем. И все пак: ЗАЩО? Чия е била идеята? Откъде въобще е успяла да се сдобие с този бански? Кой и защо е създал това облекло? Заедно с ботушите ли го е придобила? Джакузито наблизо ли е? Ще влязат ли тези кадри в книгата със селфитата? Дали Кание има подобен мъжки?