С три малки деца и натоварен работен график херцогинята на Кеймбридж трябва да е в отлична здравословна форма, за да се справи с натоварения си живот. И тя го прави. На съответната цена. А цената е 56 000 паунда годишно, според "Хелоу".

Херцогинята има интензивен уелнес режим, който включва различни дейности - от спорт до хранителни добавки.

Една от най-големите страсти на Кейт е гребането

Херцогинята е известна с любовта си към гребането. Роберто Фиорито - съводещ на подкаста Royally Obsessed,  споделя пред Harper's Bazaar, че тя има собствена машина за гребане вкъщи. Не е известно точно какъв модел е, но най-вероятно най-добрата на пазара.  

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Членство във фитнес зала

Макар че Кейт и принц Уилям вече имат собствена фитнес зала в дома си в лондонския дворец Кенсингтън, преди това, през 2014 г., те са били членове на Harbour Club в Челси. Покойната майка на херцога принцеса Даяна също е била член там. Таксата за присъединяване е 325 паунда, а месечната - 2446 долара. 

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Уроци по тенис

Кейт не веднъж е показвала колко е добра на корта. Уроците си взима в Hurlingham Club във Фулъм, Лондон. В момента членството в клуба е ограничено, но преди това годишната такса е осигурявала достъп до двата басейна, четирите студиа, фитнес залата и тенис кортовете. Това удоволствие е с цена 960 паунда, заедно с такса за присъединяване в размер на 2880 паунда.

Снимка: Getty Images

ВИЖТЕ КОЛКО ХАРЧИ КЕЙТ ЗА ЛИЧЕН ТРЕНЬОР >>>

Личен треньор

Луиз Паркър е личната треньорка на Кейт, която се грижи за нейната форма след раждането на принц Джордж през 2013 г. Практиката й предлага програма, включваща консултации и с диетолог и терапевт. Цената на 12-седмична програма с Паркър започва от 2800 паунда.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Хранителни добавки витамини и минерали

Според MailOnline, за да се поддържа в добро здраве, Кейт приема различни хранителни добавки със своите смутита. Твърди се, че херцогинята смесва комбинация от кейл, спирулина (вид водорасли), матча (листа от зелен чай), спанак, римски чай, кориандър (листа от кориандър) и боровинки за своята здравословна сутрешна напитка. Спирулината е здравословната съставка, която най-много изпъква в тази смес. Смята се, че тя е суперхрана и мощно противовъзпалително средство. Има множество отчетени ползи, включително подобряване на мускулната сила и издръжливостта. Около 76 паунда годишно Кейт харчи само за спирулина.

"Кейт приема много антиоксиданти, витамини и минерали, които допринасят за цялостното ѝ здраве. Всичко - от зелето до зеленолистните зеленчуци - е наистина чудесен източник на хранителни вещества", казва бившият кралски диетолог Дженифър Хануей. 

Снимка: Getty Images

CBT терапия (когнитивно-поведенческа терапия)

Братът на Кейт - Джеймс Мидълтън, споделя в интервю, че Кейт се е присъединила към него за сеанси по CBT. Макар да не е ясно дали тя продължава да ходи на срещите, ако се приеме, че го прави, трябва да плаща по 250 долара седмично. Според цените и плановете, обявени в Thervo, в продължение на година Кейт ще изхарчи за това 13 000 долара (или 9470 паунда).

Когато от изданието сумират разходите за уелнес заниманията на Кейт, крайната получена сума е 55 526 паунда или 72 229 долара. 

Снимка: Getty Images/Guliver Photos