Звездите също са хора и като такива обичат да се наслаждават на природата не по-малко от всеки от нас. Къде обаче можете да срещнете известни личности като Кейт и Уилям и Бекъмови? Естествено - не в Банско. Вижте кои са любимите им зимни курорти за отмора и каране на ски и сноуборд:

Парис Хилтън

Американската риалити звезда Парис Хилтън обяви годежа си в началото на годината с публикуване на снимка в социалните мрежи. И мястото – Аспен, Колорадо, и идеята за предложение сред красивите заснежени хълмове, са повече от приятно изживяване за милионерската щерка. Със сигурност това място ще се превърне в любимо за нея и годеникът й – актьорът Крис Зилка, и двамата ще се връщат отново и отново да карат ски или сноуборд там.

Семейство Бекъм

Преди появата на децата Дейвид и Виктория посещаваха Франция за зимните си ваканции. След идването на бял свят на четирите им деца изборът на звездното семейство е канадският курорт Уислър, където всички се забавляваха и бяха очаровани от зимната приказка през февруари миналата година. Предполагаме, че Бекъмови отново ще заложат на курорта и този зимен сезон.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън

Снимка: @KensingtonRoyal

Любимото място на принц Уилям и Кейт Мидълтън за зимна ваканция и каране на ски е френският бисер сред курортите Куршевел. Изглежда мястото е изключително подходящо и за деца, защото кралската двойка се наслаждаваше на зимата в компанията на двете си деца – Джордж и Шарлот през 2016 година. Кейт е в очакване в момента и тази зимна ваканция на семейството е под въпрос...

Гуен Стефани

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Певицата е почитател на Ски фест за знаменитости, който се провежда в най-добрите зимни курорти в Америка. На снимката Гуен Стефани е със сина си Кингстън. Джейн Фонда и Джон Траволта също са почитатели на зимните спортове и по-специално на феста за известни хора.

Елтън Джон

Елтън Джон и Дейвид Фърниш празнуват Нова година 2016 заедно с двете си деца – Закари и Илайджа в Аспен, Колорадо.  Двойката споделя в профилите си в социалните мрежи множество снимки и видеа от преживяването. Семейството е било забелязано и да се наслаждава на изисканите ресторанти в зимния курорт.