Феновете на Кейси Мъсгрейвс сигурно ще се зарадват да видят, че певицата е една от звездите - присъединявайки се към Аквафина, Мегън Рапиноу и Лили Сингх - които красят четирите звездни корици на октомврийския брой на "Мари Клер" в чест на 25-годишнината на списанието.

Кънтри певицата изглежда ослепително в сребриста рокля на сингъл корицата с надпис "ТЯ Е БЪДЕЩЕТО", но още по-интересно става в интервюто за броя, в което тя споделя за репутацията си на независима и откровена жена, която следва собствения си път.

"Ако се проваля, защото съм себе си, е, тогава поне съм опитала", казва 31-годишната кънтри звезда пред списанието. "Поне ще съм се провалила в нещо, което съм, а не в нещо, което не съм".

Рядкост е да се срещне певица, която говори толкова откровено психеделичните си трипове с LSD, подобно на "новата кралица на кънтрито", както я определят от списанието.

"Те ме доближиха до нашата планета и до човечеството", споделя Мъсгрейвс за психеделичните си опити, които са развили метафизичното у нея. "Тръгнах си с много малки подаръци".

Кейси Мъсгрейвс спечели "Грами" 2019 за Албум на годината с "Golden Hour", за който споделя, че песните в него също са били повлиян от психеделичния й опит. 

"Това ме направи по-състрадателна като дъщеря, като внучка, като партньорка", казва тя в интервю пред музикалната библия "Rolling Stone" през 2018 г. 

"Това ме постави на моето място във Вселената, давайки ми перспектива, която смятам, че всеки трябва да има. Да, всички сме специални, но ние също не сме нищо - само песъчинка във времето, затова направете отношенията си с хората около вас значими. И се грижете за Земята, защото имаме само една", допълва Мъсгрейвс пред списанието.