След бързия развод с Том Круз, който двамата финализираха на 20 август, изглежда Кейти има нови хоризонти пред себе си и… нов мъж.

33-годишната актриса била забелязана да прекарва доста от времето си с Джеръми Стронг в Ню Йорк, съобщава американското списание OK!. И познайте! Той също е актьор. Миналия месец двамата участваха в пиесата One Day When We Were Young по време на театралния фестивал Williamstown в Масачузетс.Официално потвърждение от 33-годишната актриса все още няма, но източници близки до Кейти, твърдят, че двамата са много добри приятели от години:

"Освен родителите й, Джеръми беше единственият човек, който знаеше, че Кейти се мести в Ню Йорк и първият човек, който тя видя, когато пристигна.”

Американските таблоиди дори издириха майката на 33-годишния актьор Маурийн Стронг, за да коментира случващото се:

"Той ми каза „Мамо, тя е един от най-милите хора, които познавам, толкова е земна.” Те са толкова близки, че Джеръми дори ходи на гости за Коледа в къщата на Кейт и Том.”

Дали Джеръми Стронг е новият човек до Кейти, предстои да разберем. Едно е сигурно обаче – като всички жени и младата актриса се нуждае от мъжко крило.